לעזרה בהזמנת חופשה: 053-7102700

Lang: עברית

בדוק זמינות ומחיר

לדוגמה 25-06-2018
לדוגמה 25-06-2018

מורל- מטבח גליל

מסעדת "מורל מטבח גלילי", נפתחה על חורבותיה של נגריה שעמדה במקום משנות ה- 70 . המסעדה מעוצבת בסגנון כפרי אירופאי המשלב חומרים טבעיים, במבוק ועץ היוצרים אוירה אינטימית חמימה.

התפריט כולל מנות העושות שימוש בעשבים ייחודיים לאזור הגלילי כמו: ג'רג'יר, אלת, וקוץ האקוב, מתובל בתבליני פרא וניחוחות הנפוצים באזור דוגמת מרווה, רוזמרין ולואיזה.
בין מנות הפתיחה: קרפצ'יו סינטה מיושן בליווי פטריות פורטובלו יחד עם סלט גרגיר ורגינה פרמז'ן, רביולי צאן (השף משתמש בגבינות של עדנה ממצפה אבירים) עם פטריות יער, מרווה ושום, וקבבון טלה ברוטב יוגורט עם עשבי תיבול גליליים, המוגש בתוספת חציל בלאדי קטן וסלט אבירים שתיבולו מענג למדי את החיך.
בתפריט העיקריות מוצעים בין השאר פילה עגל ברוטב פטריות יער ושמנת בתוספת פירה וירקות העונה ואוסובוקו טלה ברוטב איטלקי כפרי בתוספת פירה בטטה. לצידן ניתן להזמין שרימפס מוקפץ בחמאת פפריקה, שום, יין לבן ובזיליקום, ומנה מפוארת של קסרול פירות ים, בה "תדוגו" מכל טוב הים: סרטנים, מולים, שרימפסים, קלאמרי וקוקי סאן ז'אק (סקאלופ) המשתכשכים להם ברוטב נורמנדי. לתפריט נלווים יינות מיקבי בוטיק גליליים.

השף לירז קריספין (לשעבר שף ראשי של "קלודין" ביהוד), עבר לגליל מהמרכז לפני כשנתיים בעקבות כמיהתו לרוגע, לשקט ואהבתו לנופי הגליל וניחוחותיו. אהבתו לבישול בלטה כבר בהיותו ילד בבית סבתא בשכונת מקור ברוך בירושלים. בתור ילד קטן נהג לבלות שעות ארוכות במטבח של סבתו, דור עשירי בארץ, שם נהגה לבשל יחד עם שכנותיה.
קריספין למד בישול באזור קזמל שבמקסיקו ויצא בסיום הלימודים למסע קולינארי ברחבי אירופה: עשה סטאז' במסעדת "ג'ליאניז" במילאנו, ונדד לצרפת וספרד. בעקבות מסעותיו בעולם והתנסויותיו במגוון מטבחים פיתח את סגנונו האישי באוכל.
פתוח: ב'- ו' החל מ: 18:30
שבת: 17:00 ועד אחרון הלקוחות

בעלים: 
לירז קריספין

ישוב:

טלפונים: 
0545863546