053-7102700דברו איתנו
לא מצאתם מה שחיפשתם? אנחנו כאן
כניסה
סגירה
נגישות
חיפוש
סינון תוצאות
הפסגה צימרים ומלונות בוטיק
בדקנו. אתם יכולים לנפוש בשקט
חפשו צימר או מלון בוטיק
מה בא לכם?

מה אנחנו מציעים?

אזור בארץ
  • איזור הדרום
  • המרכז וירושלים
  • צפון
  • גליל מערבי
  • גליל עליון
העדפות אישיות
  • במתחם מבודד
  • באווירה רומנטית
  • ליד הים
  • אירוח טבעוני
פינוקים שחייבים
  • בריכה פרטית
  • ג'קוזי ספא פרטי
  • בריכה פרטית מחוממת
  • בריכה במתחם
  • בריכה מחוממת במתחם
עיצוב
  • מבני אבן
  • אדריכלי
  • עיצובים מיוחדים
  • מערות רומנטיות
מתאים ל
  • בעלי מוגבלויות
  • שומרי שבת
  • זוגות חברים
  • אירועים מיוחדים
  • על האש
כדאי לבדוק
  • מבצעים והטבות
  • בלעדיים לאתר
  • חדשים במדריך
  • 20 הנצפים ביותר
מיוחדים
  • ארוחות שף במקום
  • סיור בווידאו
  • מקבלים כלבים
  • מתאים לירח דבש
  • מתאים לעונת השלג
  • נוף פתוח
עד
זוג
משפחה
קבוצה
יוצגו מקומות המתאימים לזוג
הוספת חדר נוסף
הוספת חדר נוסף
אישור
תמצאו לנו משהו
עודלסגור
טלפון
הודעה
מפה
גלריות חדרים
  • חדר משפחתי
אחוזת אסיינדה ביער

אחוזת אסיינדה ביער

דירוג באתר:
איפה בארץ?
מעלות- תרשיחא - גליל מערבי
מתאים ל:
לא נבחר
כמה צימרים? 
1
טלפון להזמנות:
אהבתי
בצעו הזמנה בקלות
מתי החופשה שלכם?
תמונות
מעלות- תרשיחא • גליל מערבי • צימר
מתאים ל: לא נבחר
אהבתי
הודעה
אזור אישי
כאן מתחברים
כניסה / הרשמה
0 חיפושים שעשיתי
0 חיפושים
לא נבחרו
עוד לא חיפשת כלום
מקומות שאהבתי
מקומות
לא נבחרו
מקומות בהם צפיתי
מקומות
לא נבחרו
ההזמנות שלי
הזמנות
לא נבחרו
לא בוצעו הזמנות
הכל
הזמנות עבר
הזמנות עתידיות
חוות הדעת שלי
חוות דעת
רוצים לכתוב חוות דעת? התחברו לאתר
ביקורת •
להמשיך לקרואלסגור
פנויים לסופ"ש הקרוב
רומנטיים במיוחד
ללא עישון
פנויים לחג
עם יחידה אחת במתחם
עד 999 ש"ח ללילה
זולים - עד 799 ש"ח

איפה ישנים כאן?

אנחנו ממליצים על: 1 מתוך 1

חדר משפחתי

מה עוד יש פה?

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hapisgac/public_html/inc_minisiteNew.php on line 588
צימר אחד מסוג זה
עד 2 אורחים בסוויטה
קצת על הצימר
מה עוד יש פה?
נבדק בהצלחה
  • נבדק בהצלחה
להזמנה
רוצים לנסות תאריך אחר?
להזמנת חדר משפחתי
רוצים לנסות תאריך אחר?
מה כלול באירוח?
שעות צ'ק אין וצ'ק אאוט
צ'ק אין : 15:00
צ'ק אאוט : 11:00 בשבת 12:00
עוד תמונות
דירוג גולשים
לא קיימים דירוגים, היו הראשונים לדרג
להוספת דירוג וחוות דעת
ביקורות גולשים שהתארחו במקום
?
המידע לא מדויק? לחצו כאן ודווחו לנו
איפה זה במפה?
באזור תמצאו
עזבה - מסעדה כפרית
מאכלים ערביים לבנונים.
ראשית אני מחויב בגילוי הנאות: מסעדת עזבה היא מהמסעדות המועדפות עלי ולא רק בגלל המאכלים שלא אמצא בשום מקום אחר אלא בעיקר בגלל חביב ואשתו שלדעתי המציאו מחדש את המינוח "אירוח קולינארי מסורתי".

הרבה לפני שהאוכל התבשל בסירים שבמסעדת "עזבה"(EZBA- אין קשר לעיזים) התבשל הרעיון בראשו של חביב דאוד, הבעלים.
עזבה, על שטח "עין העזים" שבמפות, הייתה בבת עינו של פואד סעד - סוחר נוצרי מעכו, "מלך הים והיבשה" - שחי לפני כמאה שנה והחזיק במקום עד שנות הארבעים. סבתא של חביב, שחיה עם משפחתה בכפר אקרית, הפקידה חסכונותיה אצל פואד. הצעתו, להחליף את כספה בשטח אדמה זה, הסמוך לכפר ראמה (ממש על כביש עכו-צפת), לא נראתה לה, וחביב, שמספר זאת כיום, מיצר על כך מאד.
רק עץ תאנים שהובא מאיזמיר, כמה עצי הדרים, בקתה ומעיין, נשארו לספר את הסיפור. ובינתיים, הציויליזציה התקרבה אל הבוסתן, הבקתה הורחבה, וחביב, שהתאהב במקום, החליט לשכור אותו מבעליו הנוכחיים: הקצין הדרוזי הראשון בארץ שחי בראמה ושמו עקל טורקי.

משפחת דאוד - חביב, מינרבה רעייתו וילדיהם - היא מעקורי איקרית שהופנו לראמה, שם בנו חייהם מחדש. חביב חלם להוציא לאור את איכויות המטבח המשפחתי שהגיעו עם משפחתו לפני 200 שנה מאזור צידון שבלבנון, וכך הפך עיסוקו מסיעוד למסעדנות.

הזהות היא ברורה ומוחלטת: מטבח ערבי, ביתי, אותנטי! חומרי הגלם המקומיים ומסורת ההכנה הם אלו המעצבים את אופי המטבח ב"עזבה".
אני מעיד על כך ממקור ראשון כי את הכתבה אני מכין תוך כדי שדאוד מקלף את הבצל והשום לידי.

העונתיות היא שם המשחק ולמרות הניסיון של החקלאות העכשווית לספק את כל סוגי הירק כל השנה, עדיין שיא הטעם של הירק הוא בעונתו הייחודית.

בקיץ נתפוס את 'עזבה' בעונת הבמיה והמלוחייה (עד סוף ספטמבר). מככבים בנוסף בקיץ עלי הגפן הממולאים.
בסתיו הקטניות המיובשות הן הדומיננטיות ואט אט בגלישה לחורף נראה במטבח את צמחי הבר כמו עולש, חובזה, עכוב ושמיר בר.
לסתיפתח (פתיחה) אפשר להזמין, למשל, חציל בלאדי על האש עם טחינה, מודמס (חומוס), סלטא (סלט) ומרקא (מרק). בהמשך מאכלי קידרה (קדרה), קובה, מאחשי (ממולאים) וסאג' מחל (על האש), ולקינוח קהווה (קפה) או צ'אי, וחלואה (מתוק). בערבית, אין מה לעשות, זה נשמע וגם מרגיש יותר טעים.
כפר ראמה
אורי בורי

דגים, פירות ים.
היו היו שני חברים: אורי ועוזי. אמא של אורי החליטה להבדיל בניהם דרך שמם: לאחד קראה עוזי בוזי ולבנה קראה אורי בורי ומכאן השם ה"קוסמופוליטי".
על המבנה בו שוכנת המסעדה:
אורי זוכר את המבנה מימי מלחמת השחרור בימים בהם גרה בו משפחת מנשה שעסקה במכירה של נעליים משומשות. החברה לפיתוח עכו קנתה את המבנה שנשאר מוזנח. באמצע שנות השמונים בא יזם ולקח את המקום שיפץ אותו וקרא לו "טורקי על החומות”.בשנת 97 רכש אורי את הזכויות במקום. המבנה קיים מתחילת התקופה העותומאנית.
על פי סיפורים הבניין קרס חלקית והושלם מחדש עם אותם אבנים ולפי סימוני הסתתים. במתכונתו הנוכחית, קיים המבנה כבר 200 שנה.
אורי מעולם לא למד טבחות ומעולם לא עבד תחת שף בשום מטבח. מכיוון שכך, לא היה כבול למוסכמות בכל הקשור להכנה והתיבול. לדבריו כל העניין טמון בגישה ובטעמים השונים.
במסעדה מגישים אך ורק מאכלים שאורי אוהב! לא יוגש מעדן, גם אם הוא בעל שם עולמי, אם אורי לא אוהב אותו.
טעמתי את הסשימי במתכונת שאורי הרכיב. הסשימי הוא דג נא ואורי מגיש אותו בשילוב סורבה ווסאבי ומוגש על לחם עם חמאת הבית. בשתי מילים: גן עדן.
ארוחת הטעימות, המומלצת, מהווה בילוי מתמשך: מרכיבים עם המלצר את הטעמים הרצויים, ונותנים לו להפתיע. משלמים רק על מה שאוכלים, אבל הבעיה היא שקשה לעצור. הסביצ'ה מופלאה (נתחי אינטיאס בלימון שמן זית צלפים ובצל סגול), הסרדין הממולא בעשבי תיבול ועובר טיגון עמוק, פירות הים, הדגים הטריים וזה פשוט לא נגמר...
מי שמעוניין במנה עיקרית מסורתית- כדאי שיתעניין בדגים הטריים שנתפסו היום. נסו את הבאס בקדירה, ואי אפשר לצאת משם בלי איזה קוקי סנג'אק על הלשון – הצדפה של ז'אק הקדוש מסאן סבסטיאן. התיאור הארוך הזה לא מגיע לקצהו של הטעם העדין שמתמוסס לו בתוך הפה.

עכו
עין כמונים
מסעדה חלבית, משק גבינות, בית בד.

עין כמונים הוא משק קטן המייצר תוצרת חקלאית. המשק ממוקם בהרי הגליל, סמוך לכביש 85, בין כרמיאל לראש פינה.

עדר גדול של עזים, הרועה במרחבים פתוחים וירוקים הוא המקור לחלב, והבסיס לגבינות המפורסמות, המיוצרות מחומרים טבעיים בלבד תוך שימוש בטכניקות אירופאיות מסורתיות.
בנוסף למחלבה, עובדים במקום בית בד לייצור שמן-זית בכבישה קרה ומסעדה משובחת המשתמשת במוצרי המקום.

המסעדה החלבית מציעה שלל ארוחות המלוות בלחמניות כפריות תוצרת-בית, חמאה מתובלת, יין, זיתים מיוחדים, ירקות טריים, פלטות של גבינות צאן ולבנה מתוצרת המחלבה. בבוקר כדאי להזמין יוגורט עיזים בריא.
כדאי להזכיר את הקינוחים המושקעים, את תפוח העץ האפוי, את גלידות השמנת הצרפתיות תוצרת הבית וכמובן את הסורבטים הטבעיים.


את שמן הזית, את כל סוגי הגבינות של עין כמונים –קשות, חצי קשות ורכות – ואת כל מוצרי הבית ניתן למצוא בחנות הסמוכה למסעדה.


פתוח בימים א' – ה', 11.00 – 20.00.
בימי שישי וערבי חג, 11.00 – 21.00

עין-כמונים
סמוך לכביש 85, בין כרמיאל לראש פינה.
כמון
מורל- מטבח גליל
מסעדת "מורל מטבח גלילי", נפתחה על חורבותיה של נגריה שעמדה במקום משנות ה- 70 . המסעדה מעוצבת בסגנון כפרי אירופאי המשלב חומרים טבעיים, במבוק ועץ היוצרים אוירה אינטימית חמימה.

התפריט כולל מנות העושות שימוש בעשבים ייחודיים לאזור הגלילי כמו: ג'רג'יר, אלת, וקוץ האקוב, מתובל בתבליני פרא וניחוחות הנפוצים באזור דוגמת מרווה, רוזמרין ולואיזה.
בין מנות הפתיחה: קרפצ'יו סינטה מיושן בליווי פטריות פורטובלו יחד עם סלט גרגיר ורגינה פרמז'ן, רביולי צאן (השף משתמש בגבינות של עדנה ממצפה אבירים) עם פטריות יער, מרווה ושום, וקבבון טלה ברוטב יוגורט עם עשבי תיבול גליליים, המוגש בתוספת חציל בלאדי קטן וסלט אבירים שתיבולו מענג למדי את החיך.
בתפריט העיקריות מוצעים בין השאר פילה עגל ברוטב פטריות יער ושמנת בתוספת פירה וירקות העונה ואוסובוקו טלה ברוטב איטלקי כפרי בתוספת פירה בטטה. לצידן ניתן להזמין שרימפס מוקפץ בחמאת פפריקה, שום, יין לבן ובזיליקום, ומנה מפוארת של קסרול פירות ים, בה "תדוגו" מכל טוב הים: סרטנים, מולים, שרימפסים, קלאמרי וקוקי סאן ז'אק (סקאלופ) המשתכשכים להם ברוטב נורמנדי. לתפריט נלווים יינות מיקבי בוטיק גליליים.

השף לירז קריספין (לשעבר שף ראשי של "קלודין" ביהוד), עבר לגליל מהמרכז לפני כשנתיים בעקבות כמיהתו לרוגע, לשקט ואהבתו לנופי הגליל וניחוחותיו. אהבתו לבישול בלטה כבר בהיותו ילד בבית סבתא בשכונת מקור ברוך בירושלים. בתור ילד קטן נהג לבלות שעות ארוכות במטבח של סבתו, דור עשירי בארץ, שם נהגה לבשל יחד עם שכנותיה.
קריספין למד בישול באזור קזמל שבמקסיקו ויצא בסיום הלימודים למסע קולינארי ברחבי אירופה: עשה סטאז' במסעדת "ג'ליאניז" במילאנו, ונדד לצרפת וספרד. בעקבות מסעותיו בעולם והתנסויותיו במגוון מטבחים פיתח את סגנונו האישי באוכל.
פתוח: ב'- ו' החל מ: 18:30
שבת: 17:00 ועד אחרון הלקוחות
אבירים
בית גני
מסעדה כפרית רומנטית וכשרה, בישוב אושרת.
כבר במבט אחד ניתן להתרשם כי מדובר במסעדה מסוג שונה: התחושה במקום באוירה חמימה כפרית ורומנטית במיוחד. המקום עוצב ע"י בעלי המקום (דני ואיריס) והוא מדבר בעד עצמו, כל עבודות העץ מעץ מלא וטבעי בעבודת יד. הנוף משקיף אל הרי הגליל, וברקע מפרץ חיפה. ירוק בעיינים, עץ במגע וניחוח תבשילים באף.

המקום אינטימי ומחבק, וחלונות גדולים פעורים בכל פינה אל עבר הירוק המדהים שבחוץ: הרי הגליל וברקע מפרץ חיפה. העץ המשמש לרהיטים נעשה בעבודת יד ע"י אמן עץ מוכשר למדי, התבשילים מוגשים בכלי קרמיקה יפהפיים, וכל דבר אומר: ברוכים הבאים אל הכפר. אגב, המארחים המיוחדים מפעילים גם צימר איכותי במקום.
הארוחות במקום מוקפדות עם נגיעות מיוחדות, והן מוגשות בכלי קרמיקה יפייפים בעבודת יד.

לדוגמא:
עוף מבושל עם זיתים וטימין, כבד עוף ביין ונענע, מאפי בצק עלים הממולאים בבשר וירקות ומוקרמים ברוטב פטריות טריות, פשטידת תירס וירקות, ועוד לא דיברנו על הלחם והלחמניות שנאפים במקום, או על סלט העלים הצרפתי...

מסעדת "בית גני" הינה חלק ממתחם "אביב בבקתה" הכולל צימר איכותי במיוחד וחדר ספא לקבלת טיפולים מפנקים ומקצועיים והשילוב בינהם מתאים לזוגות המחפשים רומנטיקה ופינוק מושלם (ניתן לשלב חבילה הכוללת ארוחה זוגית וטיפול ספא זוגי מפנק).

המסעדה מארחת עד 30 סועדים בהזמנות ובתאום מראש.
ניתן לערוך אירועים ימי הולדת, ימי נישואין, הצעות נישואין, סדנאות כנסים ועוד.

ישנם מבצעים משולבים ומעניינים של המתחם, לימי השנה השונים, כדאי להתייעץ עם המארחים.
אושרת
מרכבה
אם עוד לא ביקרתם בקדיתא, מצפה לכם חוויה שלא זוכים בה כל יום... מרכבה הינו מרכז המאפשר חוויה שלמה של חזרה אל הטבע והבנת קדושתו ופשטותו.
מרכבה ממוקמת בקדיתא על הרי מרון, בלב הגליל, איזור ירוק בו בעלי חיים רועים חופשיים והחיים בהרמוניה עם הטבע הם בסיס להישרדות ודרך חיים.

במרכז מסעדה רומנטית גלילית צמחונית המגישה תפריט עשיר אורגני בחלקו אשר גדל ומוכן במקום. בקומה השנייה, המשקיפה על נוף המירון, נמצא מתחם הסדנאות בו ניתן להשתתף בסדנאות יצירה, רוח, רפואה אלטרנטיבית ומוסיקה. גן האירועים מציע את המרחב והאמצעים המושלמים ליצירת אירוע מיוחד במינו. מחתונות ואירועים פרטיים באווירה קסומה ומלאה בלב ועד לאירועי חברה ואירועים עסקיים מרעננים ומפתחים. המרכז מציע אירוח מלא באווירה ביתית.

מסעדת מרכבה פתוחה בימי שלישי עד שישי משעה 18:00 עד 00:00 ובשבת משעה 10:00 עד 14:00 ובערב משעה 18:00 ועד 00:00.

• בכל יום חמישי: הופעות חיות של הרכבים שונים ומגוונים ממיטב תרבויות המוסיקה השונות, מוסיקת עולם, רגאיי, פיוטים, חאפלות, מעגלי מתופפים ומפגשי מוסיקה פתוחים (ג'ם סשנים).

• בערבי שישי קבלת שבת מוסיקלית באווירה ביתית הממשיכה לארוחת ערב מלכותית על בסיס "שלם כפי רצונך" ואפשרות לבלות את כל השבת במקום.

מרכבה נבנתה באהבה, מתקיימת באהבה, מארחת ומשרתת באהבה ומזמינה אתכם לבוא ולקבל את כל מה שיש לנו לתת...
קדיתא
בא לכם גם ספא?

צוות חלומות מציע לנופשים טיפולי מגע אשר מתמקדים בהפגת מתח ולחץ מצטבר. הטיפולים ארוכים יותר מהסטנדרט המקובל, ומשולבות ברובם טכניקות מרגיעות ומפנקות, תוך שימוש ברגישות רבה והקשבה לצרכי המטופל ולמצבו האישי.

 

את הטיפולים ניתן להזמין ישירות לאתר הנופש, כמו כן יש לתאם הזמנה מראש (רצוי שבוע מראש).
להזמנת טיפולים (באזור הצפון) ולקבלת מידע נוסף ניתן לפנות:
בטלפון: 04-8707470
בדואר אלקטרוני: info@hapisga.co.il
תודה!

בא לכם גם ספא?
שלחו הודעה ל מ "אחוזת אסיינדה ביער"
אפשר לשלוח

גולשים שצפו בצימר זה התענינו גם בצימרים הבאים

 
₪950
לילה אחד
גליל מערבי
מתת
2 צימרים
 
₪800
לילה אחד
רמת-הגולן והחרמון
מעלה גמלא
2 צימרים
 
₪1,100
לילה אחד
רמת-הגולן והחרמון
חד נס
4 צימרים
 
₪1,100
לילה אחד
גליל מערבי
אבירים
1 צימרים
 
₪1,200
לילה אחד
גליל מערבי
כפר ורדים
2 צימרים
 
₪1,000
לילה אחד
גליל עליון
אמירים
2 צימרים
כל הזכויות שמורות ©